Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ξεσπάθωσε ο Κούδας κατά των... σεναριογράφων

Ο παλαίμαχος άσος υποστήριξε ότι κάποιοι προσπαθούν να του δημιουργήσουν πρόβλημα στς σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη και ότι πρόσφατα είχε συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

Ξεσπάθωσε ο Κούδας κατά των... σεναριογράφων

O «Μεγαλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του στον ΠΑΟΚ στη θέση του γενικού αρχηγού, λέγοντας ότι όλα αυτά που γράφονται είναι εκ του πονηρού!

«Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όλοι αυτοί είναι, ότι εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει να υπηρετώ τα τέσσερα ιερά γράμματα του ΠΑΟΚ.

Ποτέ δεν στράφηκα εναντίον κανενός μέσα στην ομάδα γιατί πρώτα απ’ όλα σέβομαι την ιστορία του συλλόγου και μετά τους ανθρώπους της, είτε αυτοί είναι ποδοσφαιριστές, είτε είναι προπονητές, είτε είναι παράγοντες.

Ποτέ δεν μίλησα εναντίον του Άρνεσεν και του Τούντορ, όπως πήγαν και είπαν στον κ. Σαββίδη και του το είπα και του ίδιου στη συνάντηση που είχαμε κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ», τόνισε ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε: «Πρέπει να μάθουν να σέβονται την ιστορία και την προσωπικότητα μου. Δεν θέλω καμία θέση. Δεν απαιτώ καμία θέση. Να με σέβονται απαιτώ, βάσει της προσφοράς μου στην ομάδα.

Στον αγώνα με την Ντόρτμουντ είπαμε κάποια πράγματα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας, όποτε το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του κ. Σαββίδη. Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα για εμπλοκή μου στον ΠΑΟΚ».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v