Νέα επίθεση του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού

Οι «πράσινοι» ζητούν τον ορισμό εκ νέου του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους» υποστηρίζοντας ότι η ρίψη φωτοβολίδων δεν εμπίπτει στο νέο αθλητικό νόμο, αφού δεν έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά πριν.

Νέα επίθεση του Παναθηναϊκού κατά του Ολυμπιακού

O Παναθηναϊκός, όπως είχε προαναγγελθεί από χθες, κατέθεσε ένσταση για την ακύρωση του φύλλου αγώνα του σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ζητώντας ν" οριστεί εκ νέου το παιχνίδι.

Σε ότι αφορά την σύνταξη του φύλλου αγώνα από τον διαιτητή Ανδρέα Παππά, στον Παναθηναϊκό έλεγαν: «Το θέμα έχει να κάνει με την εφαρμογή των κανονισμών της ΕΠΟ από όπου δεν προκύπτει να συντρέχει λόγος αναβολής του αγώνα για τις δύο φωτοβολίδες που πέταχθηκαν μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Μόνο ένας είχε κέρδος εάν δεν γίνονταν το παιχνίδι για να κρατήσει δυνάμεις και αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Δεν είναι τυχαία η λυσσαλέα προσπάθεια των παραγόντων του από το πρώτο λεπτό που ρίφθησαν οι φωτοβολίδες, να μην διεξαχθεί ο αγωνας.
Με την ίδια μανία προσπαθούν τις τελευταίες μέρες να δημιούργησουν κλίμα για να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε...»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v