Τι είπε ο Κοντονής στον Αλαφούζο για το ντέρμπι

Ο υφυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να μην παραιτηθεί από την προεδρία της «πράσινης» ΠΑΕ και να βοηθήσει τις αρχές στη σύλληψη των ταραξιών.

Τι είπε ο Κοντονής στον Αλαφούζο για το ντέρμπι

Μετά τις αιχμές του Παναθηναϊκού, μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων, για τη στάση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στο γραφείο του Ζακυνθινού πολιτικού στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συζήτησαν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες.

Από την πλευρά του υφυπουργείου υπήρξε ενημέρωση για τη συνάντηση, αναφέροντας τα εξής:

«Ο κ. Αλαφούζος ενημερώθηκε και δια ζώσης από τον Υφυπουργό –και συμφώνησε- ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στις αποφάσεις των αρμοδίων παραγόντων του εν λόγω αγώνα.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Πολιτεία και στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Αλαφούζο να μην λάβει εν θερμώ απόφαση παραίτησης από την προεδρία της ΠΑΕ, ανέφερε ότι η προσφυγή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κριθεί από τακτικούς δικαστές, βάσει του νέου νόμου που ψήφισε με πρότασή του η Βουλή, και πρότεινε τη συνεργασία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τις διωκτικές αρχές για τη σύλληψη των πρωταιτίων των θλιβερών επεισοδίων, πράγμα που ο κ. Αλαφούζος επιβεβαίωσε ότι ήδη γίνεται».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v