Σταύρος Κοντονής: Αυτά είπα στον Μαρινάκη

Ο υφυπουργός απάντησε στις αιχμές του Παναθηναϊκού ότι συνομίλησε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, παρ’ ότι του έχει απαγορευτεί η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Σταύρος Κοντονής: Αυτά είπα στον Μαρινάκη

Μετά την παραφιλολογία που δημιουργήθηκε για το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, το απόγευμα του Σαββάτου, ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής έδωσε διευκρινίσεις.

Μάλιστα ο υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι ο αρμόδιος ανακριτής θα κρίνει εάν ο ιδιοκτήτης των «ερυθρολεύκων» παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί για μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σταύρος Κοντονής:

Για το τι συζήτησε στο τηλέφωνο με τον Β. Μαρινάκη: «Τόνισα ότι εγώ δεν έχω καμία αρμοδιότητα και ανέφερα ότι πρέπει να επικρατήσει η φωνή της λογικής και να αφήσουν οι πάντες τον διαιτητή να πάρει τις αποφάσεις του».

Για το αν το τηλέφωνο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού δείχνει ότι παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί: «Αυτό θα το πει ο αρμόδιος ανακριτής. Εγώ σε δουλειές άλλων δεν εμπλέκομαι. Η Εκτελεστική εξουσία θα κάνει την δουλειά της και η δικαστική εξουσία τη δική της. Αν δεν ακούσατε τον κύριο Ανδρεάδη τόσες μέρες, προφανώς για την δικαστική εξουσία, δεν επηρεάζει τους περιοριστικούς όρους».

Για το αν θέλει να ξαναγίνει ντέρμπι, απέφυγε να απαντήσει ευθέως και έκανε… ντρίπλα, λέγοντας: «Εγώ ως φίλαθλος περίμενα με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι. Γιατί ο Παναθηναϊκός είχε νέο προπονητή και θα βλέπαμε και ένα μεγάλο μεταγραφικό απόκτημά του για πρώτη φορά, τον Εσιέν».

Για την κόντρα Μαρινάκη – Μελισσανίδη: «Μπορούν να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι, αν αυτοί οι επιχειρηματίες καταλάβουν, ότι δουλειά του κράτους είναι να θεσπίζει νόμους που θα τους εφαρμόζουν όλοι. Έχουν να κάνουν με μία κυβέρνηση που δεν κάνει χατίρια. Ο κάθε επιχειρηματίας θα κοιτάζει το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του, χωρίς τρικλοποδιές και χωρίς καταστάσεις που θα θίγουν την υπόσταση του ποδοσφαίρου. Εγώ λέω να θεσπίσουμε κανόνες, που θα τηρούνται από όλους και θα είναι αυστηροί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v