Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το πανό οπαδών του ΠΑΟΚ υπέρ της Ρωσίας!

Ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βλαντιμίρ Πούτιν, το φωτογράφισε με το κινητό του τηλέφωνο. Ο ομογενής επιχειρηματίας είναι στο πλευρό και της ομάδας μπάσκετ.

Το πανό οπαδών του ΠΑΟΚ υπέρ της Ρωσίας!

Πολιτική διάσταση πήρε το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για την 7η αγωνιστική του Eurocup, αφού οι οπαδοί του «δικέφαλου του βορρά» επέλεξαν να σηκώσουν ένα πανό υπέρ της Ρωσίας και κατά της Τουρκίας! Προφανώς ως θέση για τα πρόσφατα γεγονότα με την κατάρριψη ενός ρωσικού πολεμικού αεροπλάνου και την θανάτωση ενός εκ των πιλότων.

«POUTIN WE ARE WITH YOU NOW IS THE TIME TO SHOW YOUR POWER» (μετάφραση: Πούτιν είμαστε μαζί σου, τώρα είναι η ώρα να δείξεις τη δύναμή σου), το οποίο μάλιστα ήταν γραμμένο και στα ρώσικα, ήταν το πανό των φίλων του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικό το στιγμιότυπο όπου ο Ιβάν Σαββίδης έβγαλε το κινητό του και το φωτογράφισε! Είτε γιατί ήθελε να το κρατήσει, είτε για να το στείλει σε κάποιον φίλο του!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο ομογενής επιχειρηματίας παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στον Μπάνε Πρέλεβιτς, τον Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και τον Αρθούρ Νταβίντιαν, με τον τελευταίο να είναι ο άνθρωπος που έχει βάλει να ασχολείται με την ομάδα μπάσκετ του «Δικεφάλου».

Άλλωστε ήδη έχει βοηθήσει οικονομικά και το τμήμα του μπάσκετ και όπως είπε στα στελέχη της ΚΑΕ θα συνεχίσει να το κάνει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v