Αποκάλυψη για στημένο ματς στα προκριματικά του Euro

Εάν αποδειχθεί η κατηγορία η Αλβανία κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από την τελική φάση, που προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της ως δεύτερη στον όμιλό της. Αναταραχή στην Αρμενία με τους διεθνείς να δηλώνουν ότι δεν θέλουν να φορέσουν ξανά τη φανέλα της Εθνικής.

Αποκάλυψη για στημένο ματς στα προκριματικά του Euro

Βόμβα στα θεμέλια του ευρωπαικού ποδοσφαίρου εν όψει του Euro της Γαλλίας, έβαλε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Αρμενίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι το ματς με την Αλβανία ήταν στημένο!

Η Αλβανία προκρίθηκε ως δεύτερη από τον όμιλό της στο Euro που θα γίνει το καλοκαίρι στα γαλλικά γήπεδα.

«Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Αρμενίας, αλλά και η εθνική ομάδα είναι περιουσιακό στοιχείο του λαού. Είναι σωστό που υπάρχουν παράπονα. Εγώ, ως πρόεδρος της ομοσπονδίας θα κάνω τα πάντα ώστε να ξεπεράσουμε την κρίση. Οι διεθνείς παίκτες δεν θέλουν να αγωνιστούν. Όσον αφορά το παιχνίδι με την Αλβανία, υπήρξε προδοσία κατά τη διάρκειά του. Και ο καλύτερος προπονητής του κόσμου να ήταν στον πάγκο κατά τη διάρκεια του ματς με την Αλβανία, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο», ήταν η δήλωση του προέδρου της ομοσπονδίας, Ρούμπεν Χαϊραπετιάν.

Στο συγκεκριμένο ματς, στο Ερεβάν, οι Αλβανοί είχαν επικρατήσει 3-0 των Αρμενίων και σύμφωνα με διάφορες φήμες, αρκετοί διεθνείς από τους ηττημένους είχαν μοιραστεί συνολικά το ποσό των 2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να έχουν μειωμένη απόδοση!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v