Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Φωνάζουν» στον Ολυμπιακό για το κατηγορητήριο του Σιμιτζόγλου

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν την υπόθεση. Θα στηριχτούν στις εκθέσεις της αστυνομίας και στο φύλλο αγώνα.

«Φωνάζουν» στον Ολυμπιακό για το κατηγορητήριο του Σιμιτζόγλου

Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με το κατηγορητήριο που όρισε ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου για τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» θα γλιτώσουν βαρύτατες ποινές.

Από τους ανθρώπους της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ γίνεται λόγος για «σκανδαλώδεις χειρισμούς από πλευράς του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου», που έρχονται σε αντίθεση με τις αστυνομικές εκθέσεις που μιλούν για σφοδρές συγκρούσεις μίας ώρας εντός γηπέδου αλλά και βέβαια και σε αντίθεση με όλους όσοι είδαν τα όσα συνέβησαν στην Λεωφόρο. Επίσης σε αυτήν την περίπτωση ο εισαγγελέας δείχνει να λειτουργεί αντίθετα και με τις αναφορές διαιτητή, αλλά και παρατηρητών.

Επίσης υποστηρίζουν πως δεν ήταν μόνο ο τραυματισμός του Φινμπόγκασον, αλλά και τα σοβαρά επεισόδια, αλλά και οι φθορές που έγιναν στο γήπεδο. Στον Ολυμπιακό προτίθενται να μην αφήσουν έτσι όλο αυτό που συνέβη, σ' ένα ματς όπου υπήρξαν τουλάχιστον 17 συλλήψεις και 40 προσαγωγές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v