Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέφτει στην ίδια «παγίδα» με την Μπαρτσελόνα

Oι «μερένχες» παραβίασαν τον κανονισμό των μεταγραφών ανήλικων ποδοσφαιριστών, κάτι που είχαν κάνει και οι Καταλανοί. Στη Βαρκελώνη ακόμη υποστηρίζουν ότι τους είχε «καρφώσει» η «βασίλισσα».

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέφτει στην ίδια «παγίδα» με την Μπαρτσελόνα

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και στην Μπαρτσελόνα δεν έχουν ξεχάσει το μεταγραφικό “stop” που τους επιβλήθηκε από τη FIFA, μετά την παραβίαση στους κανόνες απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών.

Στη Βαρκελώνη όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζουν ότι πίσω από αυτή την ποινή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είχε ενημερώσει την παγκόσμια ομοσπονδία.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «El Mundo deportivo», η FIFA είναι αποφασισμένη να επιβάλει στη Ρεάλ την ίδια ποινή που βρίσκεται ήδη σε ισχύ για την Μπαρτσελόνα και ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους, για παραβίαση κανονισμών στον τρόπο απόκτησης ανήλικων ποδοσφαιριστών για την ενσωμάτωσή τους στα τμήματα υποδομών.

Πάντως ο δημοσιογράφος που επικοινώνησε με τη FIFA δεν πήρε καμία ουσιαστική απάντηση, όταν ζήτησε να μάθει για την ποινή που λέγεται ότι θα επιβληθεί στη Ρεάλ και για το πότε θα επισημοποιηθεί. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο σημερινό δημοσίευμα, το μεταγραφικό εμπάργκο θα ισχύσει κατά πάσα πιθανότητα στους «μερένχες» από τον Ιανουάριο, για τη χειμερινή και τη θερινή περίοδο των προσθαφαιρέσεων, μέσα στο 2016.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v