Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολυμπιακός: Sold out με Άρσεναλ

Κατάμεστο το Καραϊσκάκη στην κρίσιμη αναμέτρηση της 9ης Δεκεμβρίου που οδηγεί στους «16» του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» έχασαν Καθόρλα και Αλέξις Σάντσες!

  • του Γιώργου Σπανουδάκη
Ολυμπιακός: Sold out με Άρσεναλ

Η κρισιμότητα του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ για την 6η αγωνιστική του Champions League, ήταν αναμενόμενο ότι θα έφερνε sold out στα εισιτήρια της αναμέτρησης. Έτσι από το πρωί που δημιουργήθηκαν ουρές στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη ήταν θέμα λίγων ωρών να βγει ταμπέλα «Εισιτήρια τέλος»! 

Οι Πειραιώτες στην αναμέτρηση της 9ης Δεκεμβρίου ο Ολυμπιακός χρειάζεται τρία αποτελέσματα για να σφραγίσει το εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης. Νίκη, ισοπαλία ή ήττα με ένα γκολ διαφορά (0-1, 1-2).

Πάντως σε αυτή την προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο πλευρό τους τον παράγοντα τύχη ή για να ακριβολογούμε η Άρσεναλ είχε την ατυχία να χάσει δύο από τα βασικά της στελέχη. Τον Σάντι Καθόρλα και τον Αλέξις Σάντσες.

Όπως αναφέρει η «Mirror», ο Χιλιανός μεσοεπιθετικός θα μείνει νοκ-άουτ για τρεις εβδομάδες, έπειτα από το πρόβλημα που αποκόμισε στον μηρό κόντρα στη Νόριτς. Έτσι, θα χάσει σίγουρα τον «τελικό» στο Champions League στις 9 Δεκεμβρίου στο «Καραϊσκάκη» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το ίδιο ισχύει και για τον Σάντι Καθόρλα, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον μηρό. Στην περίπτωση του Ισπανού δεν έχει γίνει ξεκάθαρο το ακριβές διάστημα της απουσίας του, ωστόσο, το ιατρικό επιτελείο των Λονδρέζων δεν είναι αισιόδοξο αφού υπάρχουν φόβοι για ζημιά στον σύνδεσμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v