Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην «εξοντωτική» τιμωρία

Οι «πράσινοι» θα κάνουν έφεση με σκοπό να ρίξουν την πρωτόδικη απόφαση που τους μηδένισε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τους αφαίρεσε τρεις βαθμούς και τους τιμώρησε με 190.000 ευρώ πρόστιμο και τέσσερα ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Η αντίδραση του Παναθηναϊκού στην «εξοντωτική» τιμωρία

«Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια», με αυτό τον τρόπο οι «πράσινοι» αντέδρασαν στην απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής, τονίζοντας ότι θα κινηθούν με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να δικαιωθούν στην έφεση.

Η ανακοίνωση: "Οδυνηρή εντύπωση μας προκάλεσε η εξοντωτική ποινή που επεβλήθη από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League, με σαφή προδιάθεση να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός παραδειγματικά και πέραν του μέτρου ευθύνης του.

Αυτονόητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κινηθεί με κάθε ένδικο μέσο που προβλέπεται για να ανατρέψει τις νομικές πλημμέλειες και πιστεύει ακράδαντα ότι θα δικαιωθεί.

Ο Παναθηναϊκός πρωτοστατεί με συνέπεια στον αγώνα κατά της διαφθοράς στο ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεργάζεται με την Πολιτεία για την εξάλειψη της βίας στα γήπεδα και δεν σκοπεύει να θυσιαστεί για ακόμα μια φορά ως άλλη Ιφιγένεια".

 

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v