Αντιδικία Μαρινάκη με ΕΕΑ για την προεδρία του Ολυμπιακού

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δημοσιοποίησε την απόφασή της δίνοντας έναν μήνα στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών να απομακρυνθεί από τον προεδρικό θώκο.

Αντιδικία Μαρινάκη με ΕΕΑ για την προεδρία του Ολυμπιακού

Επισημοποιήθηκε η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη από την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να λαμβάνει αύριο το 16σέλιδο σκεπτικό της.

Έτσι, αρχής γενομένης από την 9η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει μπροστά του το χρονικό περιθώριο των 30 ημερών, προκειμένου να παραιτηθεί από το αξίωμα του.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΕΑ: «Η επιτροπή επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ και τον πρόεδρο της κ. Ευάγγελο Μαρινάκη πρόστιμο 150.000 ευρώ στον καθένα από αυτούς. Ορίζει προθεσμία τριάντα ημερών, που αρχίζει από την επίδοση της παρούσας, για την αποκατάσταση των νομίμων όρων της διοίκησης της ΠΑΕ, σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο σκεπτικό της παρούσης».

Πάντως όπως έγινε γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι», μόλις λάβουν και το επίσημο έγγραφο στα χέρια τους, αναμένεται να προσφύγουν κατά της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ελπίζοντας σε δικαίωση.

Οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας υποστηρίζουν πως το δίκιο είναι με το μέρος τους και το Συμβούλιο της Επικρατείας θα τους δικαιώσει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v