Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Παναθηναϊκός ντύνει στα «πράσινα» τον Μπουμάλ

Οι Νεοσμυρνιώτες έχουν δεχτεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, αλλά ο Καμερουνέζος προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Από Δευτέρα αναμένονται εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός ντύνει στα «πράσινα» τον Μπουμάλ

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ κοντά στη πραγματοποίηση της πρώτης μεταγραφής για τον Ιανουάριο, με τον Ολιβιέ Μπουμάλ να προβάρει τα «πράσινα».

Ο Πανιώνιος έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού (Ρωσία) και έχει ενημερώσει σχετικά τον ποδοσφαιριστή, αλλά ο Καμερουνέζος θέλει... Παναθηναϊκό.

Μετά το ματς με τον Ατρόμητο, οι Νεοσμυρνιώτες θα τοποθετηθούν επί του θέματος και μέχρι την Τρίτη θα έχουμε εξελίξεις, με την μπίλια να κάθεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο πράσινο!

Στα «συν» για το «τριφύλλι» είναι ότι Φύσσας και Βόκολος προσέγγισαν πρώτα τον Πανιώνιο και δεν ήρθαν σε απ" ευθείας επαφή με τον ποδοσφαιριστή και αυτό έχει εκτιμηθεί από τους «κυανέρυθρους», αφού δεν προσπάθησαν να κλέψουν την υπογραφή του Μπουμάλ.

Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Αντρέα Στραματσόνι και έχει ανάψει το «πράσινο» φως για τη μεταγραφή του, η οποία είναι πιθανό να στείλει στη Νεα Σμύρνη κάποιους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» ως δανεικούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v