Η Μπαρτσελόνα των ρεκόρ και των 20 τροπαίων!

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε σήκωσε στα ουράνια ότι Κύπελλο μπορούσε να κατακτήσει μέσα στο 2015. Απομακρύνθηκε από τις Ρεαλ Μαδρίτης και Μίλαν που καμαρώνουν για 18 διεθνή τρόπαια.

Η Μπαρτσελόνα των ρεκόρ και των 20 τροπαίων!

Oύτε έναν, ούτε δύο, αλλά είκοσι συνολικά διεθνείς τίτλους μετράει η Μπαρτσελόνα, μετά την κατάκτηση του FIFA World Cup (3-0 την Ριβερ Πλέιτ). Οι Καταλανοί κατάφεραν να κατακτήσουν μέσα στο 2015 ότι... κυκλοφορούσε! Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ισπανίας, Champions League, Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Μάλιστα με τον τρόπαιο κόντρα στους Αργεντίνους, στην Ιαπωνία, η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε τα 20 διεθνή τρόπαια, που έχει κατακτήσει η Αλ-Αχλί της Αιγύπτου, σε σαφώς πιο εύκολες διοργανώσεις!

Το πλούσιο παλμαρέ των Καταλανών περιλαμβάνει: 5 Champions League, 3 Διηπειρωτικά, 4 Κύπελλα Κυπελλούχων, 5 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 3 Fair Cups.

Η Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στην Γεωργία, τον περασμένο Αύγουστο έγινε ο πρώτος ευρωπαϊκός σύλλογος με 19 τίτλους ξεπερνώντας τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν που ακολουθούν με 18.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v