Ο Αστέρας νίκησε με 3-0 τη Λάρισα

Τυπική διαδικασία η ρεβάνς στην Τρίπολη. Γιαννούλης, Φούντας και Μούκαμ τα τρία γκολ για τους Αρκάδες. Οι Θεσσαλοί πάλεψαν αλλά η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής.

Ο Αστέρας νίκησε με 3-0 τη Λάρισα

Αγκαλιά με την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 3ης φάσης του Κυπέλλου, νίκησε με 3-0 τη Λάρισα στο AEL FC ARENA.

Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη άνοιξαν το σκορ στο 18′ με τον Γιαννούλη με ωραίο σουτ, ενώ στο 59' ο Φούντας με διπλή προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ.

Στο φινάλε του αγώνα ο Μούκαμ διαμόρφωσε το τελικό 3-0, κάνοντας τον επαναληπτικό τυπική διαδικασία για την ομάδα της Τρίπολης.

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Καβουσάκης, Μασούρας, Κοντοχρήστος, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (69' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο (75' Ναγιάρ), Πάτο, Μπουντόπουλος (57' Μαρουκάκης), Μπόγιοβιτς.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Σανκαρέ, Αλόκο, Κιτοκό, Ντουντού (26′ Χαμντανί), Κουρμπέλης (79' Τορμένα), Δημούτσος (46' Δημούτσος), Τσοκάνης, Μούκαμ, Παπαδόπουλος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v