Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στα δικαστήρια η κόντρα των «αιωνίων» για τον Βλαχοδήμο

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 24χρονος επιθετικός να παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι, έτσι ώστε οι «πράσινοι» να ντριμπλάρουν τη οικονομική οφειλή προς τους «ερυθρόλευκους».

Στα δικαστήρια η κόντρα των «αιωνίων» για τον Βλαχοδήμο

Στις δικαστικές αίθουσες φαίνεται ότι θα οδηγηθεί η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τη ρήτρα των 300.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βάλει ρήτρα 300.000 ευρώ στον 24χρονο μεσοεπιθετικό σε περίπτωση που θα έπαιζε σε ελληνική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016.

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκος αν βγάλει δελτίο για τον Παναθηναϊκό, τότε οι «πράσινοι» θα πρέπει να πληρώσουν τους «ερυθρόλευκους» για την μεταγραφή του πρώην παίκτη τους.

Ωστόσο αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για τον Βλαχοδήμο.

Αν ο Στραματσόνι αποφασίσει να ρίξει από τώρα στα βαθιά των παίκτη και ο Παναθηναϊκος ζητήσει να του εκδοθεί δελτίο, τότε οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το θέμα στα δικαστήρια, υποστηρίζοντας πως η παραπάνω ρήτρα δεν βασίζεται πουθενά από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν ελεύθερος.

Το δεύτερο και πιο απίθανο σενάριο είναι ο Βλαχοδήμος, αν δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, να μείνει στο Κορωπί μέχρι το καλοκαίρι και να δηλωθεί το δελτίο του τον Ιούλιο στην ΕΠΟ

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v