Συνάντηση με Ζαγοράκη για τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον ποδοσφαιροπαράγοντα τις εξελίξεις για τις συνθήκες εργασίας των παικτών ανά τον κόσμο. Ο Ζαγοράκης δεσμεύτηκε να προωθήσει τα εργασιακά δικαιώματα των ποδοσφαιριστών.

Συνάντηση με Ζαγοράκη για τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών

Με τον εκπρόσωπο της FIFPro Γιόνας Μπάερ Χόφμαν συναντήθηκε στις Βρυξέλες ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι παγκόσμιες εξελίξεις στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καθώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών (FIFPro) εκπροσωπεί 65.000 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο άνδρες συμφώνησαν ότι τα δεδομένα δεν είναι καλά, καθώς χιλιάδες ποδοσφαιριστές παγκοσμίως αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όσον αφορά στις συνθήκες εργασίας και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Ο Ελληνας ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον εκπρόσωπο της FIFPro αναλυτικά τις δράσεις, που έχει αναλάβει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την προώθηση των εργασιακών δικαιωμάτων των επαγγελματιών αθλητών, ενώ δεσμεύτηκε να συνδράμει ενεργά στις πρωτοβουλίες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v