O Σίλβα διέψευσε τα περί συμφωνίας με την Πόρτο

Ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε για δεύτερη φορά πρόταση των «δράκων», αφού δεν θεωρεί σωστό να εγκαταλείψει τους «ερυθρόλευκους» και να πάει στους συμπατριώτες του.

O Σίλβα διέψευσε τα περί συμφωνίας με την Πόρτο

Κόντρα στα σενάρια και στις πληροφορίες που ήθελαν τον Μάρκο Σίλβα να έχει έρθει σε συμφωνία με την Πόρτο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού διέψευσε σε όλους τους τόνους αυτό το ενδεχόμενο.

«Είμαι προπονητής του Ολυμπιακού και το ίδιο θα ισχύει και αύριο. Ο Τύπος γράφει πολλές φορές πράγματα που δεν έχουν βάση», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του 39χρονου τεχνικού, ο οποίος φέρεται να αρνήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες πρόταση των «δράκων».

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θεωρεί ότι είναι λάθος να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό και να πάει σε μία ομάδα με πολλά προβλήματα όπως είναι η ομάδα του Οπόρτο. 

Πάντως και ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει άπραγος σε όλα αυτά που ακούγονται. Το συμβόλαιο που υπέγραψαν οι δυο πλευρές το περασμένο καλοκαίρι ήταν για 1+1 χρόνια, με οψιόν μονομερούς ανανέωσης από την πλευρά της ομάδας. Η διοίκηση είναι πολύ ικανοποιημένη και σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει σύντομα συζητήσεις για να κλειδώσει η συνεργασία και τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Σίλβα, με τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει σχετική συζήτηση. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η στάση του στην προοπτική της πρόωρης επέκτασης της συνεργασίας. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι οι Πειραιώτες δεν θέλουν… σίριαλ α λα Βαλβέρδε.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v