Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κοντονής: «Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα!»

Στη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της Λίγκας, ο υφυπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της ΠΑΕ ότι η πολιτεία είναι αποφασισμένη να πάει στα άκρα, εάν συνεχιστούν τα επεισόδια στα παιχνίδια του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Κοντονής: «Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα!»

Τα συνεχόμενα φαινόμενα βίας έχουν θέσει σε εγρήγορση την πολιτεία, με τον υφυπουργό αθλητισμό Σταύρο Κοντονή να ενημερώσει τις ΠΑΕ, στη σημερινή τους συνάντηση, ότι είναι στο όριο να διακόψει το Πρωτάθλημα!

Στη συνάντηση που έγινε χωρίς την παρουσία του Παναθηναϊκού, ο υφυπουργός είπε στους εκπροσώπους της Λίγκας: «Είμαστε στο όριο και θα διακόψουμε το πρωτάθλημα! Είναι το μόνο όπλο που μένει να χρησιμοποιήσουμε και αν χρειαστεί θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη λύση, αν δεν εφαρμοστούν οι κανονισμοί και οι νόμοι θα διακόψω το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεργαστείτε και εσείς και να επεμβαίνετε στην ΕΠΟ. Εσείς πρέπει να πείτε στην ΕΠΟ ότι το ποδόσφαιρο καταστρέφεται. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό του ποδοσφαίρου. Δεν αναλαμβάνεται τις ευθύνες σας. Δεν κάνετε τίποτα» ήταν κάποια από τα λόγια του υφυπουργού που ζήτησε επίσης από τις ομάδες να βοηθούν την αστυνομία για να φύγουν από τα γήπεδα τα ταραχοποιά στοιχεία.

Μετά το τέλος της ομιλία Κοντονή, τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούσαν να συνεχίσουν εκεί τη συνεδρίαση, όμως η πλευρά του Παναθηναϊκού ενημέρωσε πως αν αυτή δε γίνει στα γραφεία του συνεταιρισμού θα προσβάλλει τις όποιες αποφάσεις παρθούν, με αποτέλεσμα τα μέλη να φύγουν και να επιστρέψουν στα γραφεία της Λίγκας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v