Ο Άρης νίκησε την Άλμπα και ελπίζει σε πρόκριση

Οι Θεσσαλονικείς δεν κάλυψαν τη διαφορά του πρώτου αγώνα (-15 πόντους) και έτσι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θέλουν νίκες με Νεπτούνας και Αρμάνι και στραβοπάτημα της ομάδας του Ομπράντοβιτς.

Ο Άρης νίκησε την Άλμπα και ελπίζει σε πρόκριση

Ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης έμεινε ο Άρης, μετά τη νίκη με 73-63 επί της Άλμπα Βερολίνου, για την 4η αγωνιστική του Last-32.

Δύο ήταν οι παίκτες που έκαναν την διαφορά στο αποψινό ματς του Αρη. Ο Τζερέλ ΜακΝιλ με 25 πόντους έδωσε λύσεις στην επίθεση του Αρη όταν «κολλούσε» στο σκορ, εξίσου σημαντική όμως ήταν η συμβολή του Βασίλη Σίμτσακ που με 18 πόντους και πάθος στην άμυνα, βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Δεκάλεπτα: 15-19, 42-34, 55-54, 73-63

Αρης (Πρίφτης): Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 2, Ουάιτ 6, Ουότερς 11(1/4τρ., 7ασ.), Ζάρας, Χάγκινς 6, Κοέν 5, Μούρτος, Σίμτσακ 18(4/4β., 7/8διπ.), ΜακΝιλ 25(1/2τρ., 5ριμπ, 3κλ.).

Αλμπα (Ομπράντοβιτς): Λόουερι 7(1), Κινγκ 1, Άκπιναρ, Κικάνοβιτς 15, Λόντσαρ 4, Βάργκας, Γόλφαρθ, Μιλοσάβλιεβιτς 14(3/7τρ.), Τσέρι 14(2/8τρ.), Ουάτ 8.

Ο Άρης πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, στο Αλεξάνδρειο, όμως δεν κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των 15 πόντων που είχε ηττηθεί στην Γερμανία, κάτι που τον φέρνει κάτω από την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Παρά το γεγονός αυτό οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη διατηρούν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, με μόνη διαφορά πως δεν έχουν τον... πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Ας δούμε, όμως, το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών για τους «κίτρινους»:

Νεπτούνας-Άρης

Άρης-Αρμάνι Μιλάνο

Το παιχνίδι στην Λιθουανία είναι πολύ κρίσιμο για τους «κίτρινους» Με νίκη τα παίζουν όλα για όλα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου την πέμπτη αγωνιστική του ομίλου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θέλουν μόνο νίκες στα δύο παιχνίδια που απομένουν και παράλληλα μία ήττα της Άλμπα Βερολίνου, ώστε να πανηγυρίσουν αυτοί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Διαφορετικά, σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας με την Αρμάνι Μιλάνο, οι «κίτρινοι» υστερούν, λόγω και της «βαριάς» ήττας στο «Me

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v