Παρελθόν ο Βεργέτης από τον Αστέρα μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό!

Ο 40χρονος τεχνικός θα αναλάβει άλλον ρόλο στην ομάδα, ενώ οι Αρκάδες είναι σε αναζήτηση τεχνικού. Ήταν ο μακροβιότερος τεχνικός σε πάγκο ομάδας της φετινής Super League.

Παρελθόν ο Βεργέτης από τον Αστέρα μετά την πεντάρα από τον Ολυμπιακό!

H βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό (5-0), ο βέβαιος αποκλεισμός από το Κύπελλο, αλλά η αστάθεια που έχει η ομάδα στο Πρωτάθλημα, οδήγησε τη διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης στην απομάκρυνση του Στάικου Βεργέτη από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Πάντως ο Έλληνας τεχνικός δεν θα φύγει από την οικογένεια του Αστέρα, αφού θ' αναλάβει άλλον ρόλο.

Έτσι ο Αστέρας είναι σε αναζήτηση τεχνικού, ενώ με την απόλυση του Βεργέτη έπεσε το «κάστρο» του μακροβιότερου προπονητή της φετινής Λίγκας. Ο 40χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τα ηνία του Αστέρα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2013, μετά την απόλυση του Σάκη Τσιώλη. Έτσι συμπλήρωσε 2 χρόνια, 3 μήνες και 29 ημέρες στον πάγκο του Αστέρα ή 850 ημέρες!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα: «Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον κύριο Στάικο Βεργέτη, ως προπονητή της πρώτης ομάδας. Ο κύριος Βεργέτης θα παραμείνει στον Αστέρα και θα δραστηριοποιηθεί από άλλο πόστο, το οποίο σύντομα θα ανακοινωθεί».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v