Κοντονής: Όσοι δείχνουν τους ταραξίες θα γλιτώνουν τα πρόστιμα!

Ο Σταύρος Κοντονής με αυτή την τροπολογία επιχειρεί να βάλει τέλος στην ατιμωρησία των «κακών οπαδών», που επικαλούνται διαρκώς οι ομάδες. Έτσι τους μεταφέρει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης να τους εντοπίζουν και να τους δίνουν στις αστυνομικές αρχές.

Κοντονής: Όσοι δείχνουν τους ταραξίες θα γλιτώνουν τα πρόστιμα!

Σε μια κίνηση που θα σηκώσει μεγάλη κουβέντα στον χώρο του αθλητισμού, προχώρησε ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής. Διότι όσες ομάδες υποδεικνύουν τους ταραξίες, τότε θα γλιτώνουν τα διοικητικά πρόστιμα!

Αυτή η τροποποίηση στον αθλητικό νόμο του περασμένου Μαΐου, περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για το ντόπινγκ που έδωσε σήμερα για δημόσια διαβούλευση ο Σταύρος Κοντονής.

Συγκεκριμένα –και σε σχέση με τα διοικητικά πρόστιμα- αναφέρεται ότι αν οι ομάδες και οι παράγοντες συνεργάζονται με τις αρχές για τον εντοπισμό των δραστών σε περιπτώσεις επεισοδίων τότε μπορεί τα πρόστιμα να μειωθούν ή να μην επιβληθούν καθόλου.

Το εδάφιο αναφέρει: «Η συνεργασία των ανωτέρω νομικών και φυσικών προσώπων με τις Αρχές και η παροχή στοιχείων, όταν έχουν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, αποτελούν ελαφρυντικές περιστάσεις που λαμβάνονται υπόψη κατά τον καθορισμό του ύψους του προστίμου».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v