Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Χέινς

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ιταλική Σάσαρι για τον Αμερικανό γκαρντ, που αναμένεται την Κυριακή στην Αθήνα. Φήμες για Μπράμος, ενώ συνεχίζονται οι επαφές για έναν σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός φέρνει τον Χέινς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού γκάρντ Μαρκίζ Χέινς είναι ο Παναθηναϊκός, αφού οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με την ιταλική Σάσαρι και ουσιαστικά απομένουν τα τυπικά για να τεθεί στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ο παίκτης αναμένεται να παίξει για τελευταία φορά με τον ιταλικό σύλλογο την Κυριακή και στη συνέχεια να πάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα. Με αυτή την μεταγραφή, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας κλείνουν την «τρύπα» που είχαν διακρίνει στις θέσεις των γκαρντ και πλέον πάνε για ψηλό, την ώρα που πάντα στο προσκήνιο υπάρχει και η περίπτωση του Μπράμος για το 2-3.

Ο 29χρονος άσος μέτρησε φέτος στο πρωτάθλημα Ιταλίας 13.6 πόντους και 4.4 ασίστ, στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είχε 13 πόντους ανά ματς, ενώ στο Eurocup που μετέχει πλέον η Σάσαρι, κατέγραψε 15 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας σταθερά ψηλά ποσοστά στα τρίποντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v