Τρεις κινήσεις στο φινάλε των μεταγραφών από την ΑΕΚ

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι κοντά σε Ζουκουλίνι από Μάντσεστερ Σίτι, Πέκχαρτ και Ζόνγκο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο οι εξελίξεις με τρεις υποθέσεις, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για απόκτηση και ενός στόπερ!

Τρεις κινήσεις στο φινάλε των μεταγραφών από την ΑΕΚ

Στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου θα χτυπήσει η ΑΕΚ, αφού είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίηση τριών μεταγραφών.

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συνεχείς επαφές με την Μάντσεστερ Σίτι για τον δανεισμό του Μπρούνο Ζουκουλίνι, ο οποίος αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Οι επαφές είναι προχωρημένες και σύντομα αναμένεται να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις, όπως και στην υπόθεση του Τόμας Πέκχαρτ. Ο Τσέχος φορ είναι αυτός που κερδίζει την «μάχη» από τους υπόλοιπους, καλύπτει τα θέλω του Ουρουγουανού τεχνικού της ΑΕΚ και έχουν γίνει ήδη συζητήσεις για να έρθει στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού.

Τέλος, προτάθηκε και εξετάζεται ο Τζόναθαν Σαντί Ζονγκό, ο οποιος κατάγεται απο την Μπουργκίνα Φάσο και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον ξέρει από την κοινή θητεία τους στη Λας Πάλμας. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην Αλμερία, ενώ η Ένωση τον θέλει, δίνοντας ένα μικρό ποσό στους Ισπανούς και ίσως κάποιο ποσοστό μεταπώλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v