Ο Λαζαρίδης «πάγωσε» την Τούμπα

Ο Λαζαρίδης «πάγωσε» την Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τη νίκη αλλά και τους Ζάιρο και Ροντρίγκεζ.

Ο Λαζαρίδης «πάγωσε» την Τούμπα

Ο Ατρόμητος πήρε τον πολύτιμο βαθμό κόντρα στον «δικέφαλο του βορρά», στο δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα, μετά τη «λευκή ισοπαλία» στη Λεωφόρο. Το σερί του Λαζαρίδη με Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Άρη!

Eνός κακού μύρια έπονται και στον ΠΑΟΚ το βίωσαν στο σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-1), αφού όχι μόνο χάθηκαν οι βαθμοί της νίκης, αλλά έφυγαν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο οι Ζάιρο και Ροντρίγκες!

Στο 30’ από εξαιρετική κάθετη πάσα του Πέλκα, ο Μακ βγήκε μόνος απέναντι στον Μπάρκα και άνοιξε το σκορ για τον «δικέφαλο του βορρά». Μάλιστα ο άσος του ΠΑΟΚ αφιέρωσε το γκολ στον νεογέννητο γιό του, Αλεξέι!

Η «απάντηση» του Ατρόμητου ήρθε στο 81ο λεπτό, όταν ο Ούμπιδες εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, με τον Λαζαρίδη να πιάνει την κεφαλιά και να φέρνει το ματς στα ίσα. Μάλιστα ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου σκόραρε σε βάρος του ΠΑΟΚ, κάτι που είχε κάνει και ως παίκτης του Αστέρα Τρίπολης και του Άρη.

ΠΑΟΚ (Ίγκορ Τούντορ): Βελλίδης, Κίτσιου, Κόστα, Βίτορ, Κοροβέσης, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Ζάιρο (λ.τρ. 26’ Μυστακίδης), Πέλκας, Ροντρίγκες (λ.τρ. 57’ Γκολάσα), Μακ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπαρκάς, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Κειτά, Μπάλλας (46’ Μπρίτο), Ναπολεόνι (86’ Κοντοές), Λε Ταλέκ (63’ Παπαδόπουλος).

Η 20η αγωνιστική

Σάββατο 30 Ιανουαρίου
Παναιτωλικός – Καλλονή 1-0
Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-1
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1

Κυριακή 31 Ιανουαρίου
ΑΕΚ – Βέροια 15.00
Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός 15.00
SKODA Ξάνθη – Ηρακλής 17.15
Πλατανιάς – Παναθηναϊκός 17.15
ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 19.30

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 55
ΑΕΚ 39
Παναθηναϊκός 35
ΠΑΟΚ 34
Πανιώνιος 31
Αστέρας Τρίπολης 28
Παναιτωλικός 26
ΠΑΣ Γιάννινα 24
Λεβαδειακός 23
Ηρακλής 23
Πλατανιάς 21
SKODA Ξάνθη 19
Βέροια 19
Ατρόμητος 19
Πανθρακικός 13
Καλλονή 10

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v