Οπαδός «χτύπησε» τον Λαζαρίδη

Μετά το τέλος του αγώνα το περιστατικό που καθίζει στο σκαμνί του κατηγορούμενου τον «δικέφαλο του βορρά». Ευτυχώς ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Οπαδός «χτύπησε» τον Λαζαρίδη

Με πρόστιμο από 8.000 μέχρι 20.000 ευρώ και μία αγωνιστική της έδρας του κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με το άρθρο 15, παράγραφος 3, στοιχείο «α» για ρίψη αντικειμένων πριν ή μετά την λήξη του αγώνα, για τον τραυματισμό του Νίκου Λαζαρίδη.

Κατά την αποχώρησή του προς τη φυσούνα ο σκόρερ του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης, δέχθηκε αντικείμενο στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Μάλιστα εναντίον του Λαζαρίδη ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, προφανώς και για τον τρόπο που πανηγύρισε (ζήτησε από τον κόσμο να σωπάσει), αλλά και λόγω του παρελθόντος του στον Άρη.

Ο Λαζαρίδης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, ενώ ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, έκανε νοήματα δείχνοντας πως ο παίκτης είναι καλά.

Πάντως είναι άγνωστο, πότε θα απολογηθεί ο «δικέφαλος» αφού η αποχή των δικηγόρων για το ασφαλιστικό συνεχίζεται μέχρι τις 8/2 ενώ εκκρεμούν στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League άλλες 14 υποθέσεις!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v