Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Βιγιαφάνιες

Ο Αργεντινός θα τεθεί αύριο στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι και θα είναι στα πλάνα για την αναμέτρηση με τη Ξάνθη στη Λεωφόρο. Ο «Βίγια» υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τον Βιγιαφάνιες

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού, ενισχύοντας σημαντικά τους «πράσινους» στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Αργεντινός είναι η όγδοη μεταγραφή των «πράσινων», αλλά μέχρι να ολοκληρωθεί πέρασε από σαράντα κύματα.
Άλλωστε λίγα λεπτά πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, η Ιντεπεντιέντε έστειλε στον Παναθηναϊκό τα απαιτούμενα έγγραφα που αφορούν στην επικύρωση της μεταγραφής και έτσι ο Αργεντινός άσος είναι και με τη βούλα πράσινος για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Η καθυστέρηση που υπήρξε αφορούσε στην ενσωμάτωση των επίσημων εγγράφων που επικυρώνουν τη μεταγραφή στο σύστημα μεταγραφών της FIFA που ονομάζεται TMS, αν και το Τριφύλλι είχε φροντίσει να καταθέσει το δελτίο του στην ΕΠΟ έχοντας υπογράψει με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.

H μεταγραφή ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού αναφέροντας:

"Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Ο Βιγιαφάνιες γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου 1991 στην πόλη Κομοντόρο της Αργεντινής. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2007 στην Κάι. Το 2010 πήγε δανεικός στην Ιντεπεντιέντε, η οποία αγόρασε τα δικαιώματά του ένα χρόνο αργότερα. Το 2013 δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, ενώ από το 2014 έπαιζε δανεικός στον Παναιτωλικό".

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v