Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το Europa League

Οι αποχωρήσεις των Μανιάτη και Φινμπόγκασον βάζει στο δυναμικό των «ερυθρολεύκων» για την Ευρώπη τους Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ. Φουστέρ ή Κολοβός θα πάρουν τη θέση του Ερνάνι που δεν υπολογίζεται.

Αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το Europa League

Οι αποχωρήσεις της τελευταίας ημέρας της μεταγραφικής περιόδου, Μανιάτης, Αυλωνίτης και Φινμπόγκασον, «φωτογράφισαν» σε μεγάλο βαθμό και τη λίστα που θα παραδώσει ο Ολυμπιακός στην UEFA για το Europa League.

Δεδομένο είναι πως οι Ζντιέλαρ και Ντουρμάζ θα πάρουν τις θέσεις των Μανιάτη και Φινμπόγκασον που αποχώρησαν, ενώ Φουστέρ ή Κολοβός αναμένεται να δηλωθούν αντί του Ερνάνι.

Ο Μπουχαλάκης, παρότι είναι πολύ καιρό εκτός, αναμένεται να παραμείνει στη λίστα, όπως και ο Βούρος που δεν παραχωρήθηκε τελικά σε Πανιώνιο ή Λεβαδειακό και θα δηλωθεί ως γηγενής, αποτελώντας την τέταρτη λύση στα στόπερ πίσω από Μποτία, Σιόβα και Ντα Κόστα.

Ο Μάρκο Σίλβα είναι ικανοποιημένος από τις αποχωρήσεις που έγιναν στο ρόστερ, καθώς με την αποχώρηση των Φινμπόγκασον, Μπεν, Αυλωνίτη, Μανιάτη, Τζανδάρη, Γούτα και Γιαννιώτα, απέμεινε μόνο ο Ερνάνι από εκείνους που δεν υπολογίζονται, ενώ το ρόστερ μειώθηκε στους 26 παίκτες, εκ των οποίων οι τρεις είναι οι νεαροί Βούρος, Τσιμίκας και Χουτεσιώτης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v