Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ στρώνει «χρυσό» χαλί στον Τουρέ

Η συμφωνία του Γκουαρδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι απομακρύνει από την Αγγλία τον Ιβοριανό μέσο, με τους Κινέζους να του δίνουν γη και ύδωρ. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο.

Η Τζιανγκσού Σουνίνγκ στρώνει «χρυσό» χαλί στον Τουρέ

H ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι από τον Πεπ Γκουαρδιόλα αναμένεται να φέρει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της αγγλικής ομάδας. Άλλωστε στη συμφωνία των «πολιτών» με τον Καταλανό τεχνικό προβλέπεται και μεταγραφικό μπάτζετ 200 εκατ. ευρώ!

Έτσι, σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, μεταξύ των παικτών που θα αποχωρήσουν από το Μάντσεστερ είναι ο Γιάγια Τουρέ!

Σύμφωνα με την Telegraph, η κινέζικη Τζιανγκσού Σουνίνγκ ετοιμάζει μια απίστευτη προσφορά για να κάνει δικό της τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού. Θα του προσφέρει συμβόλαιο 40 εκατ. ευρώ ετησίως, με τις εβδομαδιαίες αποδοχές του στις 760.000 ευρώ, υπερδιπλάσιες δηλαδή από εκείνες που έχει τώρα στους «πολίτες» (317.000 ευρώ). Έτσι, ο 32χρονος Τουρέ θα γίνει ο τρίτος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κόσμου, πίσω μόνο από τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η ομάδα της Κίνας δεν φείδεται χρημάτων και το έδειξε αποκτώντας έναντι 28 εκατ. ευρώ τον Ραμίρες από την Τσέλσι, μεταγραφή που ήταν η δεύτερη πιο δαπανηρή παγκοσμίως στη χειμερινή περίοδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v