Πρόκριση για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ιγκλέσιας, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Ντα Κόστα. Το 5-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια για να αμφισβητηθεί η πρόκριση.

Πρόκριση για τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου

Σ' ένα παιχνίδι με πολλά νεύρα και ένταση, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση είχε τελειώσει από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη (5-0) , Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν ισόπαλοι 1-1, με τους «ερυθρόλευκους» να προκρίνονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο σκορ στο 20' με κεφαλιά του Ιγκλέσιας, αλλά οι Πειραιώτες απάντησαν με τον ίδιο τρόπο με τον Ντα Κόστα στο 52'.

Στο 44' ο επόπτης ακύρωσε λανθασμένα γκολ του του Γιάννου ως οφσάιντ. Στο 86' αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Ντουντού.

Αυτό ήταν και το τρίτο φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) που δεν πήρε τη νίκη – είχαν προηγηθεί οι δύο ισοπαλίες με τον Πλατανιά – αλλά παραμένει αήττητος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Θεοδωρόπουλος, Γιαννούλης, Αγιόκο, Τριανταφυλλόπουλος, Μούκαμ, Δημούτσος (53′ Χαμντανί), Ντουντού, Ιγκλέσιας, Μάσα (72′ Ιγκορ), Τσοκάνης, Γιάννου (76′ Ιωαννίδης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Καπίνο, Τσιμίκας (46′ Σάλιακας), Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Μπουχαλάκης (90′ Λάτσι), Κασάμι, Σεμπά, Κολοβός, Φουστέρ (90′ Μανθάτης), Πουλίδο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v