Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον δικό του αετό!

Το σήμα του «δικέφαλου του βορρά» θα ζωντανέψει τους επόμενους μήνες στο γήπεδο της Τούμπας. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αγόρασε το εντυπωσιακό πτηνό, το οποίο θα εκπαιδευτεί για να πετάει πάνω από την Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον δικό του αετό!

Ο ΠΑΟΚ, όπως και η ΑΕΚ, είναι οι δύο ομάδες της Super League που έχουν ως σήμα τον δικέφαλο αετό. Όμως η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκέφτεται να... ζωντανέψει το σήμα της, στα πρότυπα της Μπενφίκα και της Λάτσιο.

Και με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ως ον ο δικέφαλος αετός (σύμβολο της κυριαρχίας των βυζαντινών αυτοκρατοριών από την ανατολή ως τη δύση), ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει και αυτός το δικό του πτηνό!

Πιο συγκεκριμένα η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ προχώρησε στην αγορά ενός αετού από ειδικό εκπαιδευτήριο που υπάρχει στην Δράμα. Εκεί θα παραμείνει ο αετός για τους επόμενους τουλάχιστον πέντε μήνες προκειμένου να εκπαιδευτεί κατάλληλα, ώστε να μπορεί να πετάει στον ουρανό της Τούμπας, στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και να μην επηρεάζεται από την παρουσία του κόσμου.

Ο συγκεκριμένος αετός είναι μαύρου χρώματος με άσπρες φτερούγες. Είναι μικρής ηλικίας και η εκπαίδευση δεν θα είναι μία εύκολη διαδικασία.

Στόχος της διοίκησης του ΠΑΟΚ είναι να τον παρουσιάσει στην έναρξη επόμενης αγωνιστικής περιόδου!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v