Ο Μπέκαμ σε συζητήσεις με την Qatar Sports Investment

Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος μιλάει με τους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν για να μπουν στην ομάδα του στο MLS. Η Miami Beckham United θα γίνει μέλος του Πρωταθλήματος το 2020, ενώ στα σχέδια είναι και η κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γηπέδου.

Ο Μπέκαμ σε συζητήσεις με την Qatar Sports Investment

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μπορεί να διαθέτει μια τεράστια προσωπική περιουσία από την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και τις διαφημιστικές καμπάνιες στις οποίες πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βάλει τα δικά του χρήματα στη νέα του ομάδα.

Την ποδοσφαιρική ομάδα του Μαϊάμι (Miami Beckham United), που θα πάρει μέρος στο MLS, πιθανότατα το 2020, όταν οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα θ' αυξηθούν από 20 σε 24.

Ο Βρετανός μπορεί να έχει στο πλευρό του αρκετούς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Φλόριντα, αλλά για να μπορέσει να τρέξει το πρότζεκτ θα πρέπει να βρει μεγαλύτερα κεφάλαια. Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Μίλαν, της Παρί Σεν Ζερμέν και των Λος Άντελες Γκάλαξι είναι σε συζητήσεις με τους ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Η Qatar Sports Investment έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την ανάμειξή της στη νέα ομάδα στο MLS του πρώην ποδοσφαιριστή και την αγορά μέρους των μετοχών.

Θυμίζουμε πως ο Άγγλος σταρ έκλεισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ πριν από λίγους μήνες, με δηλώσεις του είχε στηρίξει το Κατάρ για την φιλοξενία του Μουντιάλ του 2022 παρά τις αποκαλύψεις περί ύποπτων διαδικασιών κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για τα δύο επερχόμενα Παγκόσμια Κύπελλα σε Ρωσία και Κατάρ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v