Σοκ στην ΑΕΚ με Ζουκουλίνι

O Αργεντινός υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Ενδέχεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Αλλαγές στα πλάνα του Πογιέτ.

Σοκ στην ΑΕΚ με Ζουκουλίνι
Mία πολύ σημαντική απώλεια για την ΑΕΚ εν όψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη συνέχεια της φετινής σεζόν, αφού ο Μπρούνο Ζουκουλίνι υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο!

Ο Αργεντινός τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση, η οποία ήταν προαιρετική, όταν σε μία άσκηση με μπάλα, στραβοπάτησε και έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος.

Ο Αργεντινός μέσος θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες σε χειρουργική επέμβαση και όλα δείχνουν πως χάνει το υπόλοιπο της περιόδου! Συνήθως αυτός ο τραυματισμός συνεπάγεται απουσία από τα γήπεδα για 2-3 μήνες.

Η ΑΕΚ είναι σε επαφή με τη Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις για την επέμβαση, αφού το ιατρικό επιτελείο της αγγλικής ομάδας θα αποφασίσει που θα γίνει η επέμβαση.

Ο Γκουστάβο Πογέτ υπολόγιζε στον 22χρονο άσο, που είχε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα στις πρώτες του εμφανίσεις με την ομάδα, ενώ υπολογιζόταν για βασικός (ελλείψει του τιμωρημένου Μάνταλου) στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v