Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Άδοξος αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με πέναλτι του Φορτούνη, ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου ματς, αλλά βρέθηκαν στο καναβάτσο με δύο γκολ του Ατσεαμπόνγκ. Άλλαξε τα πλάνα του Σίλβα ο τραυματισμός του Ντουρμάζ στην έναρξη του β΄ ημιχρόνου.

Άδοξος αποκλεισμός για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, ισοφάρισε και έστειλε το ματς με την Άντερλεχτ στην παράταση (1-0), αλλά εκεί μίλησε ο Ατσεαμπόνγκ και τα αμυντικά λάθη των παικτών των Πειραιωτών και η βελγική ομάδα πήρε τη νίκη (1-2) και φυσικά την πρόκριση.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο 29΄, σε υπόδειξη του διαιτητή Χάντερ για... χέρι του Εμποτζί!

Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες άγγιξαν το γκολ, με τους Βέλγους να έχουν την μεγαλύτερη ευκαιρία με το δοκάρι του Ναχάρ στο 64ο λεπτό. Κάπως έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η Άντερλεχτ πέτυχε δύο γκολ, στο 103΄ και στο 112΄ με τον Ατσεαμπόνγκ, μετά από λάθη των Μαζουάκου και Ζντιέλαρ.

Η Άντερλεχτ μπορεί να γκρινιάζει για τη διαιτησία του Βορειοϊρλανδού Άρνολντ Χάντερ σε ότι αφορά το πέναλτι που έδωσε στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν κάθε λόγο να φωνάζουν, αφού στο δεύτερο λεπτό της παράτασης ο διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού, σε τράβηγμα του Ντεντόνκερ στον Μποτία, περίπτωση κατά την οποία ο μέσος των Βέλγων θα έπρεπε και να αποβληθεί.

Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Μποτία, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο (67′ Ζντιέλαρ), Φορτούνης, Ντουρμάζ (50′ Ντομίνγκες), Πουλίδο (83′ Σεμπά), Ιντέγε.

Αντερλεχτ (Μπεσνίκ Χάσι): Προτό, Ναχάρ, Ντέσχακτ, Εμποτζί, Μπίτνερ (91′ Νουίτινκ), Ντεντόνκερ (97′ Ντεφούρ), Εμποτζί, Τζούριτσιτς (82′ Σουάρες), Πρατ, Ατσεαμπόνγκ, Οκάκα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v