Διακόπηκε ο ημιτελικός της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 με σκόρερ του Καμπιάσο και Φουστέρ, όταν το ματς διακόπηκε, μετά τη ρίψη φωτοβολίδων και την είσοδο οπαδών του «δικέφαλου του βορρά» στον αγωνιστικό χώρο. Το γήπεδο πήρε... φωτιά μετά από μια φάση που ο Μακ ανατράπηκε από τον Καπίνο αλλά Παππάς και Μήτσιος (βοηθός εστίας) δεν έδειξαν πέναλτι.

Διακόπηκε ο ημιτελικός της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Άδοξο τέλος είχε ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό, αφού το παιχνίδι διακόπηκε στο 89ο λεπτό και πλέον η τύχη του θα κριθεί στις αίθουσες των αθλητικών δικαστηρίων.

Μέχρι εκείνο το λεπτό το ματς ήταν 2-1 υπέρ του Ολυμπιακού με γκολ των Καμπιάσο και Φουστέρ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Μακ.

Όλα ξεκίνησαν από μια φάση όπου οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι (ανατροπή του Καπίνο στον Μακ) στο 89ο λεπτό, ο διαιτητής Παππάς με τη σύμφωνη γνώμη του βοηθού εστίας, Μήτσιου, έδειξαν παίζεται και το γήπεδο πήρε φωτιά.
Στις διαμαρτυρίες αποβλήθηκε ο Μακ, ο οποίος επέλεξε να δώσει... συγχαρητήρια στον Μήτσιο, ο διαιτητής αντέδρασε και κάποιοι θερμοαίμοι έριξαν φωτοβολίδες και κάποιοι άλλοι μπήκαν μέσα στο γήπεδο.

Ο διαιτητής Παππάς διέκοψε το ματς προσωρινά με διάθεση να το συνεχίσει μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Έτσι λίγο αργότερα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά πλέον δεν υπήρχε καμία διάθεση να συνεχιστεί το ματς από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φώναζα στην ομάδα τους «Φύγετε, φύγετε...».

Έτσι άρχισαν να πέφτουν εκ νέου φωτοβολίδες και καπνογόνα ενώ υπήρξαν και συμπλοκές στον αγωνιστικό χώρο, μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.

Κάπως έτσι ο ημιτελικός έλαβε τέλος...

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v