Συνάντηση Μελισσανίδη – Αλαφούζου και... Σαββίδη!

Οι μεγαλομέτοχοι ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θέλουν να πιέσουν τις καταστάσεις για άμεση παραίτηση της διοίκησης Γκιρτζίκη. Συγχρόνως θέλουν να πιέσουν την πολιτεία για να υπάρξουν δυναμικές κινήσεις και για το Πρωτάθλημα, όπως συνέβη στο Κύπελλο.

Συνάντηση Μελισσανίδη – Αλαφούζου και... Σαββίδη!

Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, μετά τον επεισοδιακό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό και την ματαίωση της διοργάνωσης, έφερε στο ίδιο τραπέζι τις αντίπαλες δυνάμεις (ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ), με σκοπό ν' αλλάξουν πρόσωπα και πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα γίνεται συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιάννη Αλαφούζου και του προέδρου του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελς με θέμα την ανατροπή της διοίκησης της ΕΠΟ. Στη συζήτηση συμμετέχει μέσω Skype και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρίσκεται στο Ροστόφ!

Στόχος είναι να πιέσουν την κυβέρνηση, έτσι ώστε να οδηγήσει τις εξελίξεις και να επισπευστούν οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v