Τα πλάνα Σίλβα και Στραματσόνι για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Ο Πορτογάλος κρατάει στο βασικό σχήμα τόσο το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Μποτία, Ντα Κόστα) όσο και τα αμυντικά χαφ (Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο). Ο Ιταλός «φορτώνει» τον άξονα, επαναφέρει τον Αμπέντ και «θυσιάζει» Βλαχοδήμο ή Εβαντσελίστα.

Τα πλάνα Σίλβα και Στραματσόνι για το ντέρμπι των «αιωνίων»

Στη τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των «αιωνίων» για το κυριακάτικο ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, το οποίο μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αλλά είναι όπως πάντα ένα παιχνίδι γοήτρου.

Σε ότι αφορά τα πλάνα των δύο προπονητών, του Μάρκο Σίλβα και του Αντρέα Στραματσόνι φαίνεται να κλειδώνουν λίγα 24ωρα πριν από τη σέντρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Πορτογάλος δεν θα ξεκινήσει τον Σιόβα ο οποίος προπονείται κανονικά, αλλά θα διατηρήσει τους δύο στόπερ (Ντα Κόστα, Μποτία) που έπαιξαν και στο τελευταίο ματς της ομάδας, με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Από εκεί και πέρα ο Σαλίνο θα πάρει τη θέση του Ομάρ ο οποίος είναι ανέτοιμος. Στο άλλο άκρο της άμυνας θα είναι ο Μασουακού και φυσικά ο Ρομπέρτο κάτω από την εστία.

Στη μεσαία γραμμή ο Μιλιβόγιεβιτς με τον Καμπιάσο θα παραμείνουν ως δίδυμο, έχοντας μπροστά τους τον Φορτούνη. Στα άκρα ο Φουστέρ και ο Πάρντο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και στην κορυφή της επίθεσης ο Ιντέγε, ο οποίος αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση, αλλά δεν έχει κάτι το ανησυχητικό.

Από την πλευρά του ο Αντρέα Στραματσόνι θα ρίξει το βάρος στον άξονα, δίνοντας φανέλα βασικού στον Αμπέντ. Έτσι, στη μεσαία γραμμή θα δούμε τους Κουτρουμπή, Αμπέντ και Ζέκα.

Ειδικό ρόλο αναμένεται να έχει και ο Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός θα κινείται αριστερά, μ' έναν εκ των Βλαχοδήμου, Εβαντζελίστα ή Καλτσά στα δεξιά. Ο Μπεργκ -φυσικά- θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην άμυνα ο Τελάντερ θα είναι ο παρτενέρ του Μολέδο, καθώς οι δύο τους τα πηγαίνουν εξαιρετικά στα ματς που έχουν παίξει. Στα άκρα οι επιλογές είναι... μετρημένες. Μέστο και Πράνιτς και φυσικά ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v