Βαλένθια και Πόρτο καλοβλέπουν τον Σίλβα

Στο στόχαστρο των «νυχτερίδων» και των «δράκων» ο τεχνικός του Ολυμπιακού, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισπανία και Πορτογαλία. Ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» και έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει στους Πρωταθλητές.

Βαλένθια και Πόρτο καλοβλέπουν τον Σίλβα

H εξαιρετική πορεία με τον Ολυμπιακό στο Champions League, η κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και το... γκελ που κάνουν τα τελευταία χρόνια οι Πορτογάλοι προπονητές, επαναφέρουν τον Μάρκο Σίλβα σε... σενάρια μετακίνησής του σε συλλόγους της πατρίδας του και της Ισπανίας.

Σε αυτό ενδεχομένως να παίζουν ρόλο και οι... κωμικοτραγικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο απειλείται με απομόνωση (Grexit).

Δημοσιεύματα στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι το αφεντικό των «νυχτερίδων», Πίτερ Λιμ, έχει στη λίστα του τον κόουτς του Ολυμπιακού, ως υποψήφιο αντικαταστάτη του Γκάρι Νέβιλ. Ο τελευταίος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας και τη θέση του, ως υπηρεσιακός, έχει αναλάβει ο Πάκο Αγιεσταράν.

Βέβαια, οι Ισπανοί υπογραμμίζουν ότι διακαής πόθος του πολυεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο ο τελευταίος βρίσκεται κοντά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ονοματολογία με «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, πάντως, δεν σταματά εκεί, καθώς τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν ότι στην ίδια λίστα με τον Σίλβα βρίσκονται και οι πρώην προπονητές των νταμπλούχων Ελλάδας, Λεονάρντο Ζαρντίμ (Μονακό) και Μίτσελ (Μαρσέιγ)!

Την ίδια ώρα, χθες στην Πορτογαλία γράφτηκε ξανά ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Ζοσέ Πεσέιρο από την Πόρτο, φαβορί για την τεχνική ηγεσία των «δράκων» είναι ο 39χρονος κόουτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Μάλιστα, έχουν γίνει και ορισμένες συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και επίκειται η κατάθεση των δικών του προτάσεων προς τη διοίκηση για το ρόστερ, η οποία αναμένεται στα τέλη του μήνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v