Η Παρί πληρώνει τη ρήτρα των 193 εκατ. για τον Νεϊμάρ!

Η γαλλική εφημερίδα «Equipe» αποκάλυψε τις διαθέσεις των παριζιάνων, οι οποίοι το καλοκαίρι θα απαλλαγούν από τα συμβόλαια των Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι! Ο πατέρας και μάνατζερ του Βραζιλιάνου επέλεξε να... γλυκάνει τόσο την Μπάρτσα όσο και την Παρί.

Η Παρί πληρώνει τη ρήτρα των 193 εκατ. για τον Νεϊμάρ!

H διαφαινόμενη αποχώρηση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και του Έντισον Καβάνι από το Παρίσι δίνει έναν «αέρα» αρκετών εκατομμυρίων στη διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία σκέφτεται να το υπερκαλύψει κάνοντας μια μεταγραφική υπέρβαση!

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «Equipe», οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται να κάνουν το μεγάλο «μπαμ», πληρώνοντας τη ρήτρα των 193 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τον Νεϊμάρ.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει τον Ιούνιο του 2018, αλλά από την πλευρά τους οι Καταλανοί είναι βέβαιο ότι θα του προσφέρουν νέο συμβόλαιο μετά το τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι πρωτευουσιάνοι έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τον πατέρα του διεθνή άσου, ο οποίος είναι και εκπρόσωπός του.

Σήμερα ο ταλαντούχος παίκτης των «μπλαουγκράνα» αμείβεται με 14,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ οι Γάλλοι είναι πρόθυμοι να βελτιώσουν τις ετήσιες απολαβές του και να του προσφέρουν 20 εκατ. ευρώ.

Ο πατέρας του 24χρονου επέλεξε να το παίξει... δίπορτο, λέγοντας: «Ο Νεϊμάρ νιώθει πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα, αλλά του αρέσει πολύ και η προοπτική της Παρί Σεν Ζερμέν. Ένας σύλλογος σαν την Παρί είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v