Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η βελγική ομοσπονδία χρυσώνει την Εθνική ομάδα για πιθανή κατάκτηση του Euro

Από 700.000 ευρώ ευρώ θα πάρει κάθε ποδοσφαιριστής εάν οι «κόκκινοι διάβολοι» στεφθούν Πρωταθλητές Ευρώπης. Υψηλές προσδοκίες για μια Εθνική που τα τελευταία χρόνια είναι Νο1 στο ranking της FIFA!

Η βελγική ομοσπονδία χρυσώνει την Εθνική ομάδα για πιθανή κατάκτηση του Euro

Στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θέλει να σκαρφαλώσει το Βέλγιο, το οποίο τα τελευταία χρόνια κάνει δυναμικό come back.

Μετά από μια δωδεκαετία στην αφάνεια και τελευταία παρουσία σε μεγάλη διοργάνωση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, οι «κόκκινοι διάβολοι» επέστρεψαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στη Βραζιλία, όπου έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά.

Σε λίγους μήνες από τώρα ο Μαρκ Βίλμοτς και οι παίκτες του θα ριχτούν στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας και όπως όλα δείχνουν όλοι οι άνθρωποι της χώρας έχουν υψηλές προσδοκίες από τη συμμετοχή των "κόκκινων διαβόλων" στο τουρνουά.

Απόδειξη η κίνηση της βελγικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, με την εφημερίδα "Het Laatste Nieuws" να αποκαλύπτει πως οι άνθρωποί της θέσπισαν γιγαντιαίο πριμ αν έρθει η κατάκτηση του τροπαίου, το οποίο θα κάνει τον κάθε παίκτη που θα βρεθεί στην αποστολή κατά 700.000 ευρώ πλουσιότερο!

Υπενθυμίζεται πως το Βέλγιο, που φιγουράρει στο Νο 1 του ράνκινγκ της FIFA εδώ και καιρό, βρίσκεται σε έναν αρκετά δύσκολο όμιλο στο Euro 2016, έχοντας να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Ιταλία (13/6), Ιρλανδία (18/6) και Σουηδία (22/6).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v