O Kοντονής «τρώει» τους εφτά της εγκληματικής οργάνωσης

Ο υφυπουργός αθλητισμού αισθάνεται δικαιωμένος αφού η στάση του οδηγεί στην κάθαρση της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Συνάντηση με τον πρωθυπουργό για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις.

O Kοντονής «τρώει» τους εφτά της εγκληματικής οργάνωσης

Ο Σταύρος Κοντονής αποχώρησε από το υφυπουργείο με προορισμό το Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα για όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση με τους εκπροσώπους της FIFA και της UEFA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο υφυπουργός ζήτησε να απομακρυνθούν μέσω της παραπομπής στην επιτροπή δεοντολογίας οι εφτά της εγκληματικής οργάνωσης (οι διαιτητές Σπάθας, Δημητρόπουλος, Γιάχος και οι παράγοντες Παπανικολάου, Υφαντής, Προύντζος και Παπακωνσταντίνου, ο Γκιρτζίκης μένει καθώς το όνομά του εμπλέκεται στην κάρτα υγείας και όχι στην εγκληματική οργάνωση) και περιμένει έως αύριο Πέμπτη, την επιστολή της FIFA για τις αλλαγές στο πειθαρχικό, την επιτροπή δεοντολογίας και την διαιτησία, προκειμένου ν' ανάψει το πράσινο φως για την επανέναρξη του Κυπέλλου.

Η διοργάνωση σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα ξεκινήσει με τους αγώνες είτε κεκλεισμένων των θυρών, είτε με μαθητές, ενώ εάν προκύψει τελικός ΑΕΚ – Ολυμπιακός υπάρχει πιθανότητα ο διαιτητής να είναι ξένος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v