Ξανά στη σέντρα για το Κύπελλο

Με απόφαση του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή η διοργάνωση θα συνεχιστεί και έτσι η FIFA θα πάρει πίσω την απειλή του Grexit! Χωρίς θεατές οι ημιτελικοί, ενώ στα σχολεία θα δοθούν τα εισιτήρια του τελικού! Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν όλα τα παιχνίδια με ξένους διαιτητές.

Ξανά στη σέντρα για το Κύπελλο

Oριστικά απομακρύνεται το σενάριο του ποδοσφαιρικού Grexit, αφού ο υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής υπέγραψε σήμερα την απόφαση για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας, σε συνέχεια της συμφωνίας που επιτεύχθηκε την προηγούμενη Τρίτη με τη FIFA, την UEFA και την ΕΠΟ.

Βάσει της απόφασης αυτής, που έπρεπε να κοινοποιηθεί ως απόψε τα μεσάνυχτα στη FIFA, η ΕΠΟ αποφεύγει την αποβολή της από τις διεθνείς ομοσπονδίες και παράλληλα η FIFA και η UEFA αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην προσπάθειά αναδιάρθρωσης και εκσυγχρονισμού του ποδοσφαίρου, γεγονός που συνιστά χρόνιο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με την απόφαση του Σταύρου Κοντονή, οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου θα διεξαχθούν σε ημερομηνίες που θα αποφασίσει η ΕΠΟ. Ωστόσο, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών και ο τελικός με την παρουσία μαθητών χωρίς την έκδοση εισιτηρίων.

Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο και τα τρία παιχνίδια ή μοναχά ο τελικός να γίνουν με ξένους διαιτητές!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v