Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού

Παραμένει η ποινή της αφαίρεσης των τριών βαθμών, αλλά και το πρόστιμο των 190.000 ευρώ, καθώς οι «πράσινοι» έχουν εκτίσει την ποινή των τεσσάρων ματς κεκλεισμένων των θυρών. Παρέμβαση κατά της προσφυγής του Παναθηναϊκού έκανε ο Ολυμπιακός.

To Διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του Παναθηναϊκού

Στο κενό έπεσε η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να μειωθεί η ποινή για όσα είχαν συμβεί στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ.

Οι «πράσινοι» είχαν καταθέσει προσφυγή κατά της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας αποφάσισε κατά πλειοψήφια και την απέρριψε.

Το «τριφύλλι» υπενθυμίζουμε πως είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και βαρύ χρηματικό πρόστιμο (190.000 ευρώ), ποινή που διατηρήθηκε και σε δεύτερο βαθμό. Έτσι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο (εκπροσωπούμενοι σήμερα από τον δικηγόρο, κ. Κάρμη) προσβάλλοντας την απόφαση της Εφέσεων, με τον Ολυμπιακό να κάνει παρέμβαση κατά της συγκεκριμένης αιτήσεως.

Μετά την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, απομένει μόνο η απόφαση για την έφεση της ΑΕΚ για τις ποινές που αφορούν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία της Super League εν όψει των playoffs.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αριθμός απόφασης 86/26-4-2016: Δέχεται τυπικά την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ και την παρέμβαση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ κατά της υπ' αριθμ. 92/31-12-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ενός μέλους έχοντος την άποψη ότι για την υπό στοιχείο 4η πράξη (άρθρο 15 παρ. 6 περ. δ του Πειθ. Κώδ. της ΕΠΟ) πρέπει να επιβληθεί η χρηματική ποινή των ογδόντα χιλιάδων (80.000) ευρώ και μόνον γι' αυτήν την παράβαση)».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v