Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΕΚ με δράστη τον Τζιμπούρ (1-1) προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Μπρίτο (68'), αλλά στο 88' ο Αλγερινός επιθετικός έφερε το ματς στα ίσα και έστειλε την Ένωση στον τελικό της διοργάνωσης στις 7 Mαΐου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ με δράστη τον Τζιμπούρ (1-1) προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου

Πάνω που είχαν πιστέψει στον Ατρόμητο ότι η ρεβάνς με την ΑΕΚ θα πάει στην παράταση, ήρθε ο Ραφίκ Τζιμπούρ και μ' ένα πλασέ σαν σε προπόνηση έστειλε την Ένωση στον τελικό του Κυπέλλο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι που υπέδειξε ο Κύζας στο 68' σε χέρι του Λαμπρόπουλου μέσα στην περιοχή. Ο Μπρίτο πολύ ψύχραιμα νίκησε τον Μπαρόχα και έγραψε το 1-0.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι μετά το γκολ πίεσε είχε ένα καλό σουτ με τον Μπρίτο που έφυγε άουτ, μία κεφαλιά του Λε Ταλέκ που έφυγε επίσης άουτ, όμως η ΑΕΚ... μίλησε στο 88' με τον Τζιμπούρ.

Ο Γιόχανσον άνοιξε ωραία από τον άξονα στα πλάγια για τον Ντίντακ, ο Ισπανός έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Αλγερινός από κοντά έκανε το 1-1 που σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα χάρισε στην Ένωση την πρόκριση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπιτόλο, Κεϊτά, Ούμπιδες, Στόιτσεφ, Σουμπίνιο (76' Ματέι), Μπρίτο, Παπαδόπουλος (81' Λε Ταλέκ)
AEK: Μπαρόχα, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (59' Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα (91' Μπακάκης), Αραβίδης (90' Πέκχαρτ)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v