Απορρίφθηκε οριστικά η έφεση ΑΕΚ και Ατρόμητου

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των δυο ομάδων. Η Ένωση θα μπει στα PlayOffs της Super League με 2 βαθμούς, όπως και ο Παναθηναϊκός, ενώ για τους Περιστεριώτες δεν υπάρχει κάποια επίπτωση, αφού δεν είχαν προλάβει το τρένο της Ευρώπης.

Απορρίφθηκε οριστικά η έφεση ΑΕΚ και Ατρόμητου

Παραμένουν οι ποινές της ΑΕΚ και του Ατρόμητου που τους επιβλήθηκαν σε πρώτο βαθμό για τα επεισόδιά στον μεταξύ τους αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση των δυο ομάδων και έτσι οι αφαίρεση τριών βαθμών παραμένει, κάτι που σημαίνει πως η Ένωση θα μπει στα PlayOffs της Super League με 2 βαθμούς και όχι με 3 σε περίπτωση που δικαιωνόταν.

Η διοργανώτρια αρχή μπορεί πλέον να επικυρώσει και τη βαθμολογία και να ξεκινήσουν τα Play Offs στις 11 Μαϊου. Η κλήρωση του μίνι Πρωταθλήματος των τεσσάρων ομάδων θα γίνει σήμερα 15.00.

Η Βαθμολογία των Play Offs της Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2
AEK 2
ΠΑΟΚ 0
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

-Με την υπ' αριθμόν 37/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ΄ αριθμόν 112/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία.

-Με την υπ' αριθμόν 38/27-4-2016 απόφασή της δέχεται τυπικά την έφεση της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ΄ αριθμόν 111/2016 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE. Απορρίπτει κατ΄ ουσία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v