Ντόμινο προβλημάτων για τα playoffs μετά την αναβολή του τελικού

Οι υποχρεώσεις των ομάδων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί στο τέλος του Μαΐου, αλλά πλέον οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή και των έξι αγωνιστικών των playoffs, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια!

Ντόμινο προβλημάτων για τα playoffs μετά την αναβολή του τελικού

Η οριστική αναβολή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με απόφαση της γενικής γραμματείας αθλητισμού, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, δημιούργησε πρόβλημα στη διεξαγωγή των playoffs.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Κοντονής απέστειλε στην ΕΠΟ την απόφασή του, στην οποία καθιστά σαφές ότι ο τελικός αναβάλλεται για τουλάχιστον δέκα ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί μέχρι τις 15 Μαΐου.

Ωστόσο με δεδομένο ότι οι υποχρεώσεις των ομάδων θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 30 Μαΐου, αφού στη συνέχεια οι διεθνείς θα ενσωματωθούν στις Εθνικές ομάδες, δημιουργείται μείζον θέμα με τις ημερομηνίες!

Η πρώτη σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να μετατεθούν τα playoffs και να διεξαχθεί πρώτα ο τελικός. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, διότι ο τελικός θα μπορεί να γίνει μετά τις 16 Μαΐου. Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τα playoffs και να γίνει ο τελικός μεσούσης των αγώνων του μίνι πρωταθλήματος δεν βρίσκει σύμφωνη την ΑΕΚ, η οποία άλλωστε μετέχει στα playoffs μαζί με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανιώνιο.

Προφανώς θ' αναζητηθεί κάποια λύση, εάν φυσικά συμφωνήσουν κάποια στιγμή όλες οι πλευρές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v