Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η ΑΕΚ θα δώσει δύο ματς την Κυριακή!

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΠΟ στις 15 του μήνα θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, ενώ την ίδια ημέρα η Λίγκα όρισε την 2η αγωνιστική των πλέι οφ με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Πανιώνιο!

Η ΑΕΚ θα δώσει δύο ματς την Κυριακή!

Η αυριανή έναρξη των πλέι οφ του Πρωταθλήματος φάνηκε να λύνει σε πρώτη φάση τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων, μετά την αναβολή του τελικού του Κυπέλλου.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν μπλέξει για τα καλά για τη συνέχεια -πέρα από την 1η αγωνιστική των πλέι οφ που θα γίνει κανονικά- αφού για την Κυριακή η ΕΠΟ όρισε τον τελικό του Κυπέλλου, Ολυμπιακού - ΑΕΚ (20.30) στο ΟΑΚΑ και η Super League τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ίδιο γήπεδο τον Πανιώνιο (18.15)!

Πάντως, την Πέμπτη θα γίνει μια συνάντηση των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα πλέι οφ (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος) για να βρεθεί λύση!

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η NOVA με τη σειρά της έχει ανακοινώσει ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια στην περίπτωση που αλλάξει το πρόγραμμα, ενώ σε ανάλογη κίνηση θα προβεί και ο OTE εάν ο τελικός δεν οριστεί.

Ενδεχομένως η λύση να δοθεί από τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, ο οποίος δεν έχει πάρει επισήμως θέση για όσα συμβαίνουν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v