Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

O ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε την ΑΕΚ (2-1)

Στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα, η Ένωση προηγήθηκε με τον Γιόχανσον, αλλά ο «δικέφαλος του βορρά» ισοφάρισε με τον Ροντρίγκεζ και πήρε το τρίποντο με εντυπωσιακή κεφαλιά του Μυστακίδη!

O ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε την ΑΕΚ (2-1)

Στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ με τρεις βαθμούς, παρέα με τον Παναθηναϊκό που στραβοπάτησε στη Νέα Σμύρνη (1-1), ανέβηκε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος νίκησε με 2-1 την ΑΕΚ στην άδεια Τούμπα.

Μάλιστα η επιτυχία για την ομάδα του Ίβιτς έχει μεγαλύτερη αξία, αφού προήλθε από ανατροπή, καθώς η Ένωση προηγήθηκε στην εκπνοή του α' ημιχρόνου με τον Γιόχανσον.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε καλύτερα στο δεύτερο 45λεπτο, πίεσε την άμυνα της ΑΕΚ και τελικά κατάφερε σχετικά νωρίς να φέρει το ματς στα ίσια με ένα πολύ όμορφο γκολ από τον Ροντρίγκες (61'). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 83', όταν ο Τζαβέλλας «γέμισε» και ο Μυστακίδης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έπιασε στον ύπνο τον Μπαρόχα που ήταν εκτός εστίας.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λέοβατς (68' Σκόνδρας), Κίτσιου, Μαλεζάς, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Τσίμιροτ, Πέλκας (67' Κάτσε), Ζάιρο (82' Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ (57' Σοϊλέδης), Σιμόες, Μπαρμπόσα, Γιόχανσον (85' Πέκχαρτ), Αραβίδης, Τζιμπούρ, Βάργκας (70' Κορδέρο).

H βαθμολογία των πλέι οφ

ΠΑΟΚ 3
Παναθηναϊκός 3
ΑΕΚ 2
Πανιώνιος 1

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v