H ΕΠΟ άλλαξε το πρόγραμμα των πλέι οφ

Κανονικά θα γίνει ο αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αλλά αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο και τους «πράσινους», οι οποίες θα πρέπει να οριστούν προσεχώς...

H ΕΠΟ άλλαξε το πρόγραμμα των πλέι οφ

Μετά τη συμφωνία ΕΠΟ – πολιτείας για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου την προσεχή Τρίτη, 17 Μαΐου (20.30), η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία όρισε τους διαιτητές για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή, ενώ ανακοίνωσε πως αναβάλλεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο.

Τώρα μένει να οριστεί εκ νέου όχι μόνο το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος αλλά και το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για την επόμενη Τετάρτη και όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Οι νέες ημερομηνίες για τα δύο αυτά παιχνίδια αναμένεται να καθοριστούν στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα.

Φυσικά θα πρέπει να δούμε και τη στάση της Nova στο όλο θέμα με την αλλαγή ημερομηνιών. Να τονίσουμε απλά ότι η ρήτρα για κάθε παιχνίδι που δεν διεξάγεται είναι 175.000 ευρώ.

Τέλος, να πούμε ότι το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ορίστηκε να διευθύνει ο Κύζας που θα έχει μαζί τους τους βοηθούς Αλεξέα και Τουμπακάρη. Και οι δύο ήταν στο τιμ του τελικού που είχε ορίσει η ΕΠΟ και είχε προκαλέσει το ντόμινο αντιδράσεων!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v