Ενδιαφέρον από Φουρλή και Γαλανό για τις μετοχές του Ηρακλή

Οι δύο επιχειρηματίες σύμφωνα με ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης εκδήλωσαν την επιθυμία απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου. Μάλιστα λέγεται ότι ζήτησαν να ελέγξουν τα οικονομικά της ΠΑΕ, αλλά αρνήθηκε ο Παπαθανασάκης

Ενδιαφέρον από Φουρλή και Γαλανό για τις μετοχές του Ηρακλή

Τα οικονομικά προβλήματα του Ηρακλή και το γεγονός ότι ο ιστορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης ήταν η μοναδική ομάδα της Super League που δεν πήρε αδειοδότηση για την επόμενη σεζόν (θα έχει περιορισμό στις μεταγραφές) έχει ανοίξει έναν νέο κύκλο αλλαγής στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Την ώρα που ο νυν μεγαλομέτοχος του «γηραιού» Σπύρος Παπαθανασάκης συζητάει με υποψήφιους επενδυτές για να αρθεί το οικονομικό αδιέξοδο στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ, ενδιαφέρον για την ανάληψη της διοίκησης του Ηρακλή φέρονται να έχουν εκδηλώσει δύο Έλληνες επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμό της Θεσσαλονίκης, Metropolis, οι δύο Έλληνες επιχειρηματίες είναι ο Αλέξανδρος Φoυρλής και ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός από την παλαιότερη ενασχόλησή του με το μπάσκετ του «γηραιού», αλλά και το ποδόσφαιρο του Άρη.

Μάλιστα, οι δύο επιχειρηματίες φέρονται να συναντήθηκαν με τον παράγοντα του ιδρυτικού σωματείου της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδόπουλο, στον οποίο εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την ΠΑΕ.

Ενδεικτικό του ενδιαφέροντός τους οι κ.κ. Φoυρλής και Γαλανός ζήτησαν από τον μεγαλομέτοχο του Ηρακλή να ελέγξουν τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας με δικούς τους λογιστές, κάτι που αρνήθηκε ο κ. Παπαθανασάκης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v