Ο Βλάντιμιρ Πούτιν συνεχάρη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague

Ο πρόεδρος της Ρωσίας έστειλε το δικό του μήνυμα στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη για την επιστροφή της στην κορυφή της Ευρώπης μετά από οκτώ χρόνια (2008-2016) και δύο χαμένους τελικούς.

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν συνεχάρη την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague

Περήφανος για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν, ο οποίος συνεχάρη όλο το επιτελείο για το επίτευγμά τους.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, το τεχνικό τιμ κι όλους όσους δούλεψαν σκληρά στην ομάδα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Σε έναν αγωνιώδη τελικό, οι παίκτες έδειξαν αυτοσυγκράτηση, ενότητα και θέληση να νικήσουν και κέρδισαν μία συναρπαστική αναμέτρηση. Σας εύχομαι υγεία και νέες επιτυχίες στο μέλλον», το μήνυμα του Ρώσου προέδρου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το φετινό μπάτζερ της ρωσικής ομάδας ήταν το υψηλότερο στην Ευρώπη με 37.08 εκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας πάντως μείωση σε σχέση με το περσινό νούμερο (45 εκ.). Η Φενερμπαχτσέ έχει 25 εκατ. ευρώ, η Λοκομοτίβ Κουμπάν 14,8 και η Λαμποράλ Κούτσα 8,4 εκατ. ευρώ.

Πάντως η ΤΣΣΚΑ δεν προτίθεται να χαμηλώσει τον πήχη και ήδη υπάρχουν δηλώσεις περί ανανέωσης του συμβολαίου του Δημήτρη Ιτούδη για άλλα δύο χρόνια με τις αποδοχές να εκτινάσσονται. Κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει με όλους τους πρωταγωνιστές (Χριάπα, Ντε Κολό, Τεόντοσιτς).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v